Pozorište PAN TEATAR - Bulevar Kralja Aleksandra 298 (I sprat), 11000 Beograd
Telefoni: Kancelarija: (011) 34 72 984   |   Blagajna: (011) 24 18 524

NOVA GODINA

 

Poštovani,

Pozorište “Pan teatar” je kao i svake godine i ovog puta spremilo nekoliko novih dečijih predstava koje će premijerno izvoditi za vreme novogodišnjih praznika.

U prilici smo da Vam ponudimo naše nove novogodišnje predstave:  "Deda Mrazovo čarobno kresivo", "Zarobljeni Deda Mraz", "Anin novogodišnji san". Ukoliko ste zainteresovani, možemo Vam poslati i opis svake od navedenih predstava sa glumačkom podelom i sadržajem predstave.

>>> VIŠE O PREDSTAVAMA <<<

Sa decom će se opet družiti proverena ekipa naših glumaca koju čine Miodrag Milovanov, Olivera Viktorović, Tijana Janković, Aleksandra Đurić, Ivan Pantović, Sofija Jeremić,.....

O našim aktivnostima se možete informisati i na našoj web strani: www.panteatar.rs

Kao i do sada, naše predstave govore o ljubavi i prijateljstvu, borbi između dobra i zla, prožete su songovima, igrom i prelepim kostimima. Sve predstave su namenjene deci uzrasta od 3 do 12 godina starosti, a predviđeno vreme trajanja predstava je oko 40 minuta. Naravno, pošto su u pitanju novogodišnji praznici, u samim predstavama se na kraju pojavljuje i Deda mraz koji po završetku predstave deli Vaše paketiće i slika se sa decom.

Naše predstave igramo, kako u Vašem prostoru, tako i na našoj sceni gde tokom godine igramo naš redovni repertoar (Bulevar kralja Aleksandra 298). Naša pozorišna sala raspolaže sa 150 mesta.

U organizaciju novogodisnje predstavu je uračunato:

a) ukoliko se igra u Vašem prostoru:
- prevoz i scenska tehnika;
- novogodišnja dečija predstava (u trajanju od oko 45 minuta);
- Deda mraz (koji igra u predstavi, deli paketiće koji Vi obezbedite i fotografiše se sa mališanima).

b) ukoliko se igra na našoj sceni:
- prostor (u trajanju od pola sata pred početak predstave do završetka deljenja paketića);
- animatori (princeza i sl.) koji se druže sa decom pre i posle predstave;
- novogodišnja dečija predstava (u trajanju od oko 45 minuta);
- Deda mraz (koji igra u predstavi, deli po završetku predstave Vaše paketiće i fotografiše se sa mališanima ispod novogodišnje jelke koja se nalazi na sceni).

Ukoliko ste zainteresovani, obezbeđujemo i profesionalnog fotografa koji će po povoljnim cenama slikati decu sa Deda mrazom. Cena dve fotografije (široki i krupni kadar) je 300,00 dinara.

NAPOMENA: U našem prostoru može biti angažovan isključivo profesionalni fotograf našeg pozorišta, ali ukoliko niste zainteresovani za fotografisanje dece, niste u obavezi da ga angažujete. Naravno, decu sa Deda mrazom i paketićima mogu slikati njihovi roditelji.

 

Cena novogodišnje predstave je:

a) 50.000,00 dinara (ukoliko se igra u Vašem prostoru);
b) 60.000,00 dinara (ukoliko se igra na sceni „Pan teatra” – 150 sedišta);

NAPOMENA: U cenu je uračunat PDV.

Sve ostale informacije možete dobiti na:

br. tel. 3472 984

mob. 069 3050 170 (Đuro)

ili na e-mail: panteatar@yahoo.com